Bruidsmakeup aan huis

De Make-up Artist

Chantal Vastenhout verzorgt op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidsmake up en bruidskapsel aan huis. 

Naast mijn werkzaamheden als make-up artist voor tv, film en fotografie ben ik ook beschikbaar om de bruidsstyling te doen op jouw mooiste dag! Van een prachtige naturel makeup tot glamour make-up en van glanzend los haar tot een ingenieus opgestoken kapsel, bij het makeup huis is uw wens in goede handen.

Werkwijze

De make-up artist van het Makeup huis bespreekt samen met de toekomstige bruid haar wensen voor de make-up en het kapsel als wij bij haar thuis komen voor een proefsessie waarbij de ultieme look wordt gecreëerd. Op de trouwdag zelf komt dezelfde make-up artist weer aan huis of op het adres waar ze dan verblijft en kan de bruid haar arrangement uitbreiden door ervoor te kiezen het bruidspersoneel en/of de moeders ook van make-up en/of kapsel te laten voorzien.  Dit is een heel aangenaam begin van een dag vol spanning en verrassingen.

Het makeup huis biedt verschillende arrangementen aan waardoor er voor de toekomstige bruid een last van haar schouders valt.

Try out sessie

De proefsessie duurt ongeveer 2,5 á 3 uur en als het mogelijk is, is het verstandig dit op een ochtend te doen als je ’s middags een afspraak hebt bij het bruidshuis voor het doorpassen van je jurk, zodat je meteen ziet hoe je er op je trouwdag uit zal zien! Tijdens de Try Out wordt ook besproken of je wilt dat de make-up artist wat langer blijft en meegaat met de fotosessie of je kan voor de mogelijkheid kiezen om de make-up artist ‘s avonds terug te laten komen om na het diner je make-up en/of kapsel aan te passen voor de avond. Als moeders, vriendinnen, zussen of getuigen ook hun make-up en kapsel willen laten doen is dit ook mogelijk als de tijd dit toelaat (ongeveer 45 min per persoon).

Tijdens de proef worden er foto’s gemaakt en een make-up checklist ingevuld. Je krijgt altijd een visitekaartje van de make-up artist met telefoonnummer zodat je haar altijd kunt bellen als je later nog vragen hebt.

Portfolio

Voor impressies van mijn werk verwijs ik u naar de onderstaande foto’s. Uiteraard kun je ook m’n laatste werk bekijken in mijn blog (klik op ***nieuws***) of kijk naar de filmpjes voor tips en voorbereidingsmogelijkheden.

Als je meer informatie wenst, stel gerust een vraag via onderstaand contactformulier. 

Plaatsen:  Hillegom, Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht