LEONA UIT THE VOICE OF HOLLAND IN GEHEIM GETROUWD

Geplaatst op:november 12, 2012

Leona Philippo is vorige week in stilte getrouwd met haar vriendin. Zelfs haar medekandidaten uit The Voice wisten helemaal  van niets.

leona

 

“Ik heb zelfs wat repetities moeten missen”, vertelt Leona. “Mijn vriendin en ik zijn zeven jaar samen en wilden samen terug naar de basis. Ons huwelijk is een liefdesverklaring voor elkaar. Het was een heel intiem en heel knus moment voor ons. Volgend jaar vieren we het alsnog heerlijk met familie en vrienden hoor, als de rust is weergekeerd.”

Afgelopen vrijdag werd het optreden van Leona in The Voice bekroond met vier tienen. Het zou geen toeval kunnen zijn. “Ik heb mezelf beloofd vanaf nu niet meer te miepen over hoe eng het is. Ik stond vrijdag met minder angst op het podium. Mijn plezier werd weleens overschaduwd door mijn onzekerheden, die ik veel heb. Maar dat wil ik niet meer laten gebeuren.”

Leona geldt nu wel als een van de topfavorieten. “Dat is wel even een ding, wan tik laat mezelf snel gek maken. Ik merk ook dat ik een beetje overdonderd ben, het is een heel intense week voor me geweest.”

Bron: Trouwnieuws.nl